Skip to content

Stoltze It er Danmarks stærkeste team af Microsoft BI specialister. Vi har arbejdet med at levere løsninger til optimering af virksomheders performance i mere end 15 år. Vi tager typisk over, hvor andre giver op. Vores kerneydelse er opbygning af løsninger til datahåndtering og –analyse inden for kompetenceområderne: Business Intelligence, Big Data, Data Warehouse, Master Data Management og Business Analytics. Løsninger som giver kvalificerede data, der kan belyse virksomhedens vækstpotentiale, medarbejderperformance, indtjening pr. produkt, økonomiske optimeringsmuligheder mv. 

Vi tror på Vi tror på, at vores kunder har den største viden om deres forretning, deres marked og deres behov. Den viden anvender vi i et samarbejde til at fremskaffe de rigtige data og analyser. Derefter lader vi kunderne vurdere, hvordan de kan forbedre deres forretning nu og fremadrettet. Vi hjælper med at opbygge interne kompetencer, så virksomhederne bliver stærkere og mere kompetente til at anvende virksomhedens data som et aktiv. 

Kompetence – en grundsten Vi underviser i Microsoft BI og bliver brugt som foredragsholdere i Danmark, England og USA. Det kræver, at vi konstant er i besiddelse af ekspertviden. En viden vi løbende tilegner os, fordi vi er dreven af en passion og et krav til os selv om et ekstremt højt vidensniveau. Vores viden kan bl.a. aflæses i vores konsulenters mange certificeringer. 

Markedets bedste Vores vision er at være markedets bedste inden for vores forretningsområder. Det opnår vi ved at sammensætte 100% skræddersyede ekspertteams på alle opgaver og ved konstant at udvikle os gennem komplicerede opgaveløsninger, løbende uddannelse, et internationalt netværk og deltagelse i og facilitering af netværks- og erfagrupper. 

Kunder taler deres eget sprog Vi har kunder som Danske Bank, SE, home, SOS Dansk Autohjælp, Unifeeder m.fl.